WOW0821240209BLCLJLLLML

Over LoveYours🐾

Liefde voor honden

Onze liefde voor honden begon in april 2016 bij de geboorte van Buddy. Wij haalden Buddy, onze Golden Retriever pup, een paar weken na zijn geboorte op uit zijn nest. Vanaf het moment dat Buddy bij ons in huis kwam waren we meteen verliefd. In eerste instantie verliefd op Buddy, maar na verloop van tijd kunnen we wel zeggen dat we verliefd zijn op alle honden en zijn we ware hondenliefhebbers!

Buddy, een paar maanden na zijn geboorte 😍

Over LoveYours.nl🐾

Wat begon met de liefde voor Buddy, is uitgelopen tot iets veel groters. Samen met nog wat andere échte hondenliefhebbers zijn wij samengekomen, wat resulteerde in het LoveYours Team. Wij, het LoveYours team, vonden dat er té weinig webshops waren die hondenspullen verkopen om daadwerkelijk het leven van de klant en de hond te verbeteren of fijner te maken. Met LoveYours.nl willen wij een vaste plek op het internet creëren waar hondeneigenaren en liefhebbers naartoe kunnen gaan voor de beste en leukste hondenspullen.

Ons doel is om alleen maar producten op onze webshop te hebben die daadwerkelijk het leven van de hond en/of het baasje verbeteren en fijner maken.

Wij proberen meer plezier, veiligheid en liefde in het leven van jou en je hond(en) te brengen! Bij LoveYours noemen we de mensen die bij ons kopen ook geen klanten, maar vrienden. Want wij willen het beste voor JOU, daarom zijn wij vrienden!

Eerlijke prijzen

Bij LoveYours vinden we dat je niet te veel moet betalen voor jouw lievelingsartikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct van de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending!

Kijk gerust rond in onze webshop en wij hopen je gauw een vriend van ons te mogen noemen. 🐾


Toegevoegd aan Winkelmand!