WOW0821240209BLCLJLLLML

Bestelling en Levering

Bestelling en Levering

Ons doel, om alleen maar producten op onze webshop te hebben die daadwerkelijk het leven van de hond en/of het baasje verbeteren en fijner maken, komt ook terug in onze levertijd. Bij LoveYours vinden we dat je niet te veel moet betalen voor jouw lievelingsartikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct van de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit onze leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 7-15 dagen.

COVID-19 update: Wegens de uitbraak van het virus merken wij een enorme drukte binnen het internationale vrachtverkeer. Hierdoor zien wij dat sommige bestellingen wat langer nodig hebben om geleverd te worden. Omdat deze vertraging niet bij elke bestelling van toepassing is, hebben we de gemiddelde levertijd niet langer gemaakt. Het kan dus voorkomen dat je de bestelling niet binnen de genoemde levertijd heeft ontvangen, alvast onze excuses daarvoor.

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor onze rekening.* Al onze producten worden Helemaal GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

*met uitzondering van GRATIS artikelen

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen >> https://loveyours.nl/pages/volg-je-bestelling

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.


Toegevoegd aan Winkelmand!